1 / 1

wat

| communicatie

1 / 1

wat

| communicatie

Al meer dan twintig jaar geef ik advies en begeleid ik projecten op het gebied van communicatie. Van verbetering van de interne communicatie tot het schrijven van teksten die een verandering ondersteunen. Juist die combinatie van advies, uitvoering en ervaring biedt toegevoegde waarde. Ik denk mee hoe je de communicatie met klanten en medewerkers kunt verbeteren en lever daar content voor. Dat is meer dan ‘u vraagt, wij draaien’. 

Tekst en advies
Hoe kom je van complexe informatie naar een tekst die je klanten of je medewerkers aanspreekt en inspireert? Ik beschik over een ruime redactionele ervaring, van concept tot uitvoering. Voor diverse organisaties produceer ik personeelsbladen, brochures, video’s, jaarverslagen en relatiemagazines. Ook lever ik content voor websites of intranetten, schrijf ik speeches en doe ik blad- en projectmanagement. 

Interim projecten
Regelmatig werk ik op interimbasis. Dat wil zeggen dat ik langere tijd, variërend van een paar maanden tot een jaar (en in sommige gevallen zelfs langer), voor een opdrachtgever aaneengesloten werk aan een bepaald project. Dat doe ik een maximaal aantal uren per week, omdat ik ook tijd wil houden voor mijn andere klanten en projecten.

Meer weten? Neem contact op.