1 / 1

wie

| Marianne ten Hoedt

1 / 1

wie

| Marianne ten Hoedt

Bij Ten Hoedt Communicatie vind je een communicatieadviseur met een brede focus en een goede pen. Heldere communicatie, een goede samenwerking en persoonlijk contact vind ik heel belangrijk. Met mijn opdrachtgevers, maar ook met anderen in mijn team, zoals vormgevers, fotografen en videoproducenten. 

Achtergrond
Na een academische opleiding en journalistiek werk begon ik in 1997 in de communicatie. Ik werd bedrijfsjournalist bij Reaal, het verzekeringsbedrijf dat bekend werd door de spraakmakende campagne ‘Foutje, bedankt’, met Rijk de Gooyer in de rol van meneer Van Looij. De campagne kreeg een Gouden Effie. Overigens is deze reclameslogan nog steeds een veelgebruikte reclamezin. Ik maakte het personeelsblad en andere uitgaven.  

Ruime ervaring
Sindsdien heb ik mij breed ontwikkeld. In de rol van redacteur en communicatieadviseur deed ik ruime ervaring op in interne en externe communicatie bij bedrijven in de financiële sector en organisaties in andere sectoren, zoals de zorg, het onderwijs en de overheid. Vanaf 2001 werk ik vanuit mijn eigen bureau.

Ondertussen houd ik mijn vakkennis bij. Zo deed ik de beroepsopleiding Communicatieadviseur C bij Van der Hilst Communicatie en volg ik regelmatig workshops en seminars. Ik ben lid van Logeion, de beroepsorganisatie van communicatieprofessionals.

Meer weten? Maak een afspraak!