projecten

Personeelsblad You & Eye

Voor de optiekorganisatie GrandVision Benelux maak ik met een team twee keer per jaar het personeelsblad You & Eye, dat bij de medewerkers op de mat valt. Daarin zoeken we naar een mooie balans tussen tekst en beeld, vanuit een heldere visie en met het oog op medewerkers en klanten.

NWO: De goede Spanjaard

De Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) financiert wetenschappelijk onderzoek. Met regelmaat besteedt de organisatie op haar website aandacht aan de resultaten va dat onderzoek. Zo maakten we een filmpje over het onderzoek van historicus Raymond Fagel, getiteld De goede Spanjaard.

Website Zadkine

Voor het Rotterdamse Zadkine werkte ik onder andere mee aan de interne communicatie, de totstandkoming van de nieuwe website en het jaarverslag van het Zadkine Fonds. 

Gelukkige gemeente

De gemeente Schagen hecht veel belang aan de dienstverlening aan haar inwoners. Een heldere communicatie hoort daarbij. Ik werkte mee aan verbetering van de brieven die bij inwoners van Schagen op de mat vallen. 

Export is mensenwerk

Met Inge Heetvelt schreef ik het boek Export is mensenwerk. Over het belang van cultuurverschillen en het maken van persoonlijk contact in internationaal zakendoen. 
Er zijn nog enkele exemplaren beschikbaar.

Pagina 1 van 2 ::  1 2 >